Revymix – Tuta och kör.

I år är vi extra glada att få hälsa Stefan Kivioja välkommen tillbaka. Äntligen är Enok på plats igen och gör trion med Sture, Knut och Enok fulltalig. Vi är också glada att Jennie och Anna fortsätter förgylla vår revy med sina fina röster och sin närvaro på scenen. Dessutom gör vi plats för vår ärade gäst som nästan har blivit en del av oss – Jojje Jönsson med alla sina kända karaktärer – Blyge Örjan, Dag-Otto och Errolf. Vi får i år se honom i flera andra sammanhang som en del i allehanda sketcher. Såklart finns Håkan, Anders och Jimmy också på plats och blandar komik med musik – då trivs vi som bäst.
Ni kan se fram emot nytt material och även återse några av våra karaktärer.Okomplicerad humor – det är så det ska vara – och det för 22:a året!

Självklart är vår orkester – Micke, Hjalmar, Morgan och Joel på plats – allt 100% live.

Praktisk information
Förställningen är ca 2h 30min (inkl.paus)

Vi följer allmänna föreskrifter kring säkerhet vid större evenemang. För en trygg miljö för alla uppmanar vi våra besökare att inte ta med större väskor vid sitt besök.
Ytterkläder och väskor, exempelvis ryggsäckar, kan inte tas med in i salongen utan måste hängas in i garderoben. Detta gäller ej för mindre handväskor. (Garderob: 20 kr per person) 

Sätt extra guldkant på ditt revybesök och boka till ett logi/supé-paket hos Best Western i Karlshamn  Bokning: tel. 0454-58 87 00

Välkomna!